Romagra - Ceaiuri

27-mai-2018
Utilizator nou

Despre noi

                                         SÃNÃTATE ŞI ARMONIE

 
FONDAT ÎN 1996
 
SC ROMAGRA SRL stă la dispoziţia consumatorilor de ceai din Romania de mai bine de un deceniu. Firma a fost înfiinţată în 1996 la Zalău. La început, activitatea principală era doar importul, ambalarea şi vânzarea în regim en gros a ceaiurilor de fructe de diferite arome. În anii 2005 ceaiurile „Fruct-cocktail” se găseau în aproape fiecare lanţ de magazine mari.
 
Oferta de ceaiuri a firmei s-a diversificat treptat, dar sigur, iar calitatea a devenit un criteriu din ce în ce mai important. De la sfârşitul anului 2005 firma SC Romagra SRL se ocupă de distribuire de ceaiuri de bună calitate. Paralel cu această activitate, s-a intensificat şi aprovizionarea caselor de ceai şi a magazinelor de specialitate. În 2007, firma SC Romagra SRL a devenit exclusiv o firmă de comercializare şi servicii ce garantează calitatea de cea mai înaltă clasă atât în privinţa produselor distribuite, cât şi în serviciile de specialitate oferite.
 
Ceaiurile şi accesoriile pentru consumul de ceai provin de la firmele germane, firme cu o tradiţie de peste 150 de ani care dispune de certificare ISO şi sunt unele dintre firmele de cele mai înalte ranguri în domeniul distribuirii ceaiului în toată lumea. Renumele firmelor partenere este ei însuşi o garanţie pentru calitatea produselor noastre.
 
Firma SC ROMAGRA SRL oferă consumatorilor peste 300 de tipuri de ceaiuri iarbă, astfel încât fiecare să găsească în oferta firmei ceaiul cu gustul şi efectul dorit. Partenerul nostru german prin Possibilis Kft oferă calitate excepţională şi în privinţa accesoriilor, o premieră a firmei în 2007 fiind faptul că majoritatea accesoriilor au fost executate pe baza unor planuri speciale.
 
Sperăm că oferta noastră de ceai şi de accesorii va fi pe gustul dumneavoastră. 
 
 
                                                                               Toth Emil 
 
                                                                             Manager general    
 
 
 
 
                                         

Coşul meu

 

Coşul este gol.

Stiri - noutati