Kezdőoldal understrap

A ROMAGRA ÜZLETI LÁTÁSA

BIZALOM. Cégünk legfontosabb jellemvonása. Nyíltak vagyunk, azonnal készek vagyunk lépni, hogy kihasználjuk a lehetőségeket, és szembenézzünk a változásokkal.

FELELŐSSÉGTUDAT. Tudatában vagyunk a felvállalt kockázatoknak és tevékenységünknek, ezért felelősséget vállalunk mindazért, amiben hiszünk, és amit teszünk. A kihívás lehetőség arra, hogy a legjobb megoldásokat megtaláljuk.

PARTNERSÉG. Cégünk a hosszútávű együttműködésre épít.

FEJLŐDÉS ÉS TÖKÉLETESÍTÉS. Mindig jobb megoldásokat keresünk a minőség és a teljesítmény javítása érdekében, hogy egyszerre élvezzük a versenyelőnyt és legyünk versenyképesek.

MAGUNKRÓL

1996-ban teljesen privát tőkéből létrehozott társaságunk élelmiszeripari, személyes higiéniai és háztartási termékek nagybani importjára és kiskereskedelmi terjesztésére (viszonteladására) specializálódott.

Kezdeti tevékenységünk a LUCULUS fűszerek behozatalából állt, évente bővítve a behozott termékek skáláját más élelmiszeripari termékekkel, édességekkel, folyamatosan szélesítve és diverzifikálva a termékkínálatot. 2000-től aktivitásunk a személyes higiéniai és háztartási cikkekkel bővült, ekkor már több mint 100 féle terméket importáltunk közvetlenül az előállítóktól, termelőktől.

2006-tal kezdődően a kínálati skála magas minőségű műanyagtermékekkel bővült, minden felhasználási ágban.

Jelenleg több mint 350 széles skálájú fogyasztási terméket hozunk be az országba.

2009-ben kezdtük a környezetkímélő termékek importját, első fázisban pelenkákat és tisztítószereket. Bővíteni szeretnénk ezeknek a termékfajtáknak a listáját, mivel ezeket tartjuk a jövő termékeinek, és ezek fogyasztási kvótája növekszik, miközben természetesen egészségesebb is ezek használata.

Több magas minőségű nemzetközi márkát képviselünk Romániában:

 • Győri Keksz
 • Szilas Food
 • Naturalpar
 • Sara Lee
 • Douwe Egberts
 • Alfa –Bio
 • Multy Hungaria
 • Peppy Trade
 • Szilas Aroma
 • Curver, Rubbermaid
 • Moltex

Jónéhány helyi hypermarkettel is partneri viszonyban állunk: AUCHAN, CORA , KAUFLAND.

A társaságnak saját autóparkja van, úgy saját használatra, mint más partnerek kiszolgálására, nemzetközi szállítási tevékenységet végzünk két 7,5 tonnás és egy 3,5 tonnás haszonjárművel.

A termékek vevőkhöz való kiszállítását  3,5 tonnás járművekkel végezzük. A társaság saját raktározási kapacitással rendelkezik. Máig 18 romániai megyében vagyunk jelen kiszállítói cégeken keresztül.

Kínálatunkat folyamatosan javítjuk új termékekkel, amelyek minden fogyasztói réteg igényeit kielégítik.

Minden általunk forgalmazott termék magas minőségű, biztosítva ezzel vásárlóink bizalmát, amikor tőlünk vásárolnak.

Nehéz évek

2010-től társaságunk egyre erősebben érezni kezdte a gazdasági válság hatásait, mivel ebben az időszakban sok társaság azok közül, akikkel dolgoztunk nem fizette tartozásait, így kifizetetlen számlákkal maradtunk, később ezek közül sokan csődöt jelentettek, és többé nem tudtunk fizetési követelményt támasztani feléjük. Partnereink több mint 60%-a eltűnt. Termékeink forgalmazása nagyon visszaesett. Ebből az okból kifolyólag kezdtünk el egyre inkább a szállítási tevékenységre fókuszálni, megnyitva az ezzel a tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatásainkat, a spedíciót.

Pénzügyi kilátások

2010-es évben társaságunk pénzügyi forgalma kb. 550,000 euróra rúgott, amelyből 420,000 eurót (azaz 75%-ot) tett ki a kereskedelmi tevékenység , és 130,000 eurót (azaz 25%-ot) a szállítás és az ezzel kapcsolatos tevékenységeink.

2011-ben a forgalom 600.000 euróra nőtt, amelyből 330,000 euró (55%) volt a kereskedelem, 270,000 euró (55%) a szállítás és az ezzel kapcsolatos tevékenységek. 2012-ben szintén 600,000 eurót tett ki a pénzügyi forgalom. A szállítási projekt fejlesztéséhez európai uniós alapokat is igénybe vettünk 100,000 euró értékben, ahhoz, hogy 2013-ban még jobb eredményeket produkláhassunk. Ekkor már 950,000 euró volt a forgalmunk, 58%-os növekedéssel. 2014-ben 1,460,000 euróra növeltük az eladások és szolgáltatások értékét, 40%-os növekedéssel, 2015-ben 1,670,000 euró (25 %-os növekedés), majd 2016-ban 1,850,000 euró (10%-os növekedés) fordult meg a cég könyvvitelében. 2017-ben forgalmunk elérte a 2.200.000 eurót, 18%-os pluszt produkálva az előző évhez képest. 2016-ban a szállítási szegmensben jelentősen nőtt az alkalmazottaink száma, hiszen itt terveztünk nagyobb növekedést. Tervünk, hogy 2020-ra elérjük a 2,500,000 eurós forgalmat, amelyből 200,000 euró várakozásaink szerint kereskedelmi tevékenységből számazik majd, és 2,200,000 euró a szállításból, 5%/95% arányban.

A ROMAGRA így 2020-ra erőteljes nemzetközi szállító cég lesz. 

Megbízható szállítási szolgáltatásokat nyújtunk klienseinknek, megteremtve a kapcsolatot az európai exportőrök és importőrök között, a nemzetközi közúti szállítás, spedíciós tevékenység, raktározási és logisztikai szolgáltatásaink révén. Jelenleg hetente biztosítunk partnereinknek szállítási kapacitást több mint 10 európai ország bevonásával.

Elkötelezettek vagyunk,

 • hogy széles skálájáú szállítási szolgáltatást nyújtsunk, gyorsan és megbízhatóan. Létrehozunk és fejlesztünk alvállalkozói hálózatokat, hosszútávú kapcsolatot keresve parntereinkkel, amely közös bizalmon és támogatáson alapul. Ehhez megvannak a piaci ismereteink és a szükséges helyi tapasztalatunk.
 • Hogy jövedelmező megoldásokat kínáljunk. Sikereinkre, csapatunkra nyitott ár- és költségcsökkentési politikánkra alapozunk, üzleti értéket teremtve klienseink számára.
 • Hogy folyamatosan javítsuk szolgálatatásaink minőségét, hatékony munkamódszereket alkalmazva mindennapi tevékenységünkben.
 • Hogy olyan szállítási szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek optimális körülményeket teremtenek üzleti partnereink fejlődéséhez.

Optimális fejlődési körülményeket szeretnénk teremteni partnereink számára integrált szállítási szokgálatatásaink, professzionális és fenntartható logisztikai munkánk, valamint az által, hogy folyamatosan elkötelezettek vagyunk a szolgáltatásaink kiváló minőségének elérésére.

Értékeink

Bizalomra, tiszteletre és lojalitásra épülő kapcsolatokat építünk. Az őszinte, közvetlen és nyílt kommunikáció hívei vagyunk. Szenvedélyt viszünk a munkánkba mindennap. Támogatjuk a kezdeményezést, és a bátorságot, megvalósítva ezeket. Befektetünk alkalmazottaink személyes és szakmai fejlődésébe. Törődünk a társadalommal és a környezettel, amelyben élünk.

KAPCSOLAT

Bulevardul Mihai Viteazul nr. 67
450099 Zalău (Zilah), Jud. Sălaj (Szilágy megye), ROMÂNIA
: +40 729 006 851; +40 260 612 696
: +40 260 661 861
: office@romagra.ro
: Hétfő-Péntek: 9:00–17:00SZOLGÁLTATÁSAINK

Csoportos rendszerű, részleges és teljeskörű rakodási, nemzetközi áruszállítási szolgálatatások

A ROMAGRÁ-nak nagy tapasztalata van közúti szállítási szolgáltatásokban egész Európában. Rendszeres szállítási szolgáltatásokat kínálunk nemzetközi csoportosításban, Romániába és Romániából Európába. Minden részletet figyelemmel kísérünk, ami az áruk feladását illeti a tervezéstől a szervezésen, a monitorizáláson át, egészen a végső felhasználóhoz történő kiszállításig. Ezekhez a műveletekhez jelentős tapasztalatra van szükség, ami a különböző áruk kezelését és a vámműveletek elvégzését illeti.

Csoportosítási szolgáltatások

 • Spedíciós szolgáltatás 50 és 20,000 kg között
 • Közvetlen importútvonalak csoportos rendszerben
 • Közvetlen exportútvonalak csoportos rendszerben
 • Begyűjtési és kiszállítási szolgáltatások Európa-Románia és Románia-Európa vonalon;

Teljeskörű és részleges rakodás

Több mint 100 tervezett szállítást végzünk hetente. Specializált spedíciósházként, naponta képesek vagyunk csoportosított, teljeskörű és részleges szolgáltatások nyújtására, biztonságban és versenyképes áron.

 • Csoportosított import és exportszolgáltatások, részleges és teljeskörű rakodás
 • Expressz spedíció, sürgősségi szállítás sprinterekkel, kisteherautókkal és kamionokkal
 • Kontrollált hőmérsékleten történő szállítás – környezeti hőmérsékleten, hűtve vagy fagyasztva (FTL) ;
 • Túlméretezett áruk szállítmányozása

Veszélyes – ADR – áruk